Spa & Sport Resort Sveti Martin

Spa & Sport Resort Sveti Martin

Savršena lokacija za ljetne sportske pripreme i turnire sa minimalnom udaljenošću od gradova koji imaju prikladne rukometne, nogometne, odbojkaške, košarkaške i druge klubove.Moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom predstavljaju idealnu destinaciju za sportske pripreme. Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena i međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost karakterizira suvremeni dizajn, elegancija te gostoprimstvo domaćina kao neopipljiv, ali itekako osjetljiv sastojak u kreiranju doživljaja.

Smještaj
Uz 151 hotelsku sobu i 6 luksuznih suite-ova tu je još i apartmansko naselje Regina predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

Restorani i barovi
Restoran Mira također je dio hotela, a  nudi raznovrsnu hranu i buffet uslugu iznimne kvalitete. U ugodnoj atmosferi, gosti restorana mogu uživati u pogledu na veličanstvenu prirodu sa romantične terase.
Restoran Martin, smješten u hotelu Spa Golfer, novootvoreni je steak house te prestavlja malobrojnu steak ponudu unutar županije. Kontrapunkt minimalističkom interijeru je pogled na raskošne specijalitete te zelenilo razigranih brežuljaka i golf terena.
Restoran Vučkovec je kao objekt sa najduljom tradicijom unutar turističke ponude Spa & Sport Resorta Sveti Martin, idealna lokacija za spojiti duh moderne turističke ponude i tradicije gornje-međimurskog kraja.
Pub Potkova autentično je gdje se nude najbolja točena piva široke palete odabira uz živu glazbu i zagarantiranu zabavu vikendom.
Pool lounge mjesto je gdje ćete svoju glad utažiti za vrijeme kupanja na termalnom kupalištu; fast food i dnevni meniji po prihvatljivim cijenama pobrinuti će se da cijeli dan uživate u vodenim radostima!       

 Sport i wellness

Nova sportska dvorana nudi sadržaje pogodne za sportske pripreme profesionalnih sportaša i sportski užitak rekreativnih sportaša, uključujući teren s pomičnim tribinama, svlačionice, vrhunsku teretanu, dvoranu za fitness ili borilačke sportove, te prostorije za trenere.
Sa pomoćnim prostorijama ukupne površine 726 metara kvadratnih (33x22m), pogodna je za održavanje različitih sportskih aktivnosti i priredaba iz raznih sportova. Posjeduje teretanu i dvoranu za rekreaciju te fizikalnu terapiju. Ima izgrađeno gledalište (250 sjedećih mjesta) i niz pomoćnih prostorija za sportaše i sportske klubove (semafor, 4 svlačionice, sanitarni čvor, kafić.Dimenzija glavne dvorane je 33m x 22m sa 4 svlačionice i tribinama s 250 sjedećih mjesta
•    za mali nogomet (futsal), košarku, odbojku, stolni tenis, rukomet (skraćeni teren)
•    teretana (aerobne i anaerobne profesionalne sprave LIFESTYLE)
•    mala dvorana 80 m2 za ritmiku, pilates, ples, yogu i sličnu tjelovježbu
•    prostorije za fizikalnu terapiju

Također moramo istaknuti nagrađivani wellness centar koji se prostire na 1800 m2, neograničeno korištenje hotelskog bazena i ostalih bazena Resorta, 3 sata detox programa u Svijetu sauna dnevno, te dnevno korištenje fitness teretane. Svi gosti Hotela ostvaruju popust na golf, wellness i sportske terene, te na a la carte restorane.
VIP Spa Suite možete unajmiti na 3 sata, na raspolaganju su vam:
•    finska sauna i parna kupelj
•    hidromasažna kada s kromoterapijom